Fogadj örökbe egy ovit

Most rajtad a sor, hogy segíts olyan ovisokon, akik mélyszegénységben élnek. Mindössze annyit kell tenned, hogy 10 gombóc fagyi árát áldozod, támogatod e nemes célra. Ha ezt megteszed, akkor megadod az esélyt arra, hogy egy fantasztikus kirándulásban legyen részük olyan gyerekeknek, akik ezt nem tehetik meg.

Az “Örökbe fogadok egy ovit” mozgalom világjegy kampányával egész egyszerűen egy kirándulójegyet tudsz kiváltani az ovisoknak.

Tíz gombóc fagyi ára

Az óvónők azt mesélik, hogy amikor sikerül megszervezniük egy kirándulást, az ovisok olyan aha-élményekkel érkeznek vissza, ami egy éven keresztül táplálja őket. Az Örökbe fogadok egy ovit mozgalom ezért hozta létre a kirándulásalapot, amely a rendszerükben regisztrált 450 hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermeket nevelő óvoda több ezer ovisának adhat lehetőséget arra, hogy kitörhessen a szüleitől örökölt korlátok közül.

„Még mindig nagyon sokan szeretnék pénzzel támogatni a mélyszegénységben élő gyerekeket, jó érzés, hogy sikerült megtalálnunk annak a módját, hogy a felajánlott összeg minden forintja az óvodásokhoz kerüljön és náluk hasznosuljon”

– mondta Barát Hella, a mozgalom alapítója, majd hozzátette: egy gyerek kirándulása 4000 forintba kerül, ami nem több, mint tíz gombóc fagyi ára. Ha valaki csak egy gombócot küld a rendszerbe, már 400 forinttal segíti az ovisok kirándulási programját.

Sok száz, mélyszegénységben lévő gyerek támogatása

A kampány közösen a Yettel és Horwath HTL Hungary 1 millió Forintos összegű támogatásával indult, melynek köszönhetően azonnal 200 gyerek álma vált valóra. A kirándulással nagy örömet kaptak, ugyanis még a saját falvuk határát sem tudták volna átlépni önerőből. A támogatás segítségével további 614 000 Forintot sikerült összegyűjteni, mely 1535 gombóc fagyi árával egyenértékű.

A támogatás és a projekt folytatódik, segíts te is.

Segítség egy gombnyomással

A gyerekeket az Örökbe fogadok egy ovit honlapján egy „Pénzzel segítenék” gombra kattintva lehet támogatni. Az összeget négyféle értékkategóriából lehet kiválasztani, amelyet egy egyszerű bankkártyás vásárlással juttathatunk el a kirándulásalapba.

Megosztás

A következők is érdekelhetnek

Ez lehet álmaid munkája, ha fontos számodra a sport

2023. november 20.|

Az idősebbek gyakran hangoztatják, hogy olyan szakirányba próbáljunk meg elhelyezkedni, mely igazán közel áll a szívünkhöz, ennek köszönhetően a későbbiekben a hobbink lesz majd a munkánk.

  • Kép forrása: jotifuti.hu

A futás egészségügyi és biológiai hatásai: előnyei és hátrányai

2023. október 18.|

A futás, mint fizikai tevékenység, az emberiség történetének legősibb formái közé tartozik. Egyaránt szolgált élelem beszerzésére és veszély előli menekülésre. A modern kor emberének mindennapjaiban azonban a futás a testi és lelki egészség megőrzésének eszközévé

Ilyen hatásokkal lehet szervezetünkre az, ha nekiállunk sportolni

2023. szeptember 1.|

Nem titok, hogy a mozgás rengeteg jótékony hatással van a szervezetünkre, ezt pedig az orvosok, és szakemberek nem győzik folyamatosan kihangsúlyozni. Legyen szó úszásról, kirándulásról, biciklizésről vagy futásról, a sport nem csak a testünket, hanem