Megható pillanatok a focipályán

Kicsivel több, mint kilenc hónappal ezelőtt Cristiano Ronaldo boldogan jelentette be, hogy feleségével ikreket várnak. Georgina Rodríguez egy kisfiúra és egy kislányra vigyázott, azonban az egész világot megdöbbentette a születés híre.

Ronaldo az Instagramon tudatta a világgal, hogy a kisfia elhunyt. A hivatalos közleményben megosztotta a fájdalmát, amit csak a hasonló helyzetű szülők érthetnek meg. A gyászban az egyetlen biztos pontot a kislányuk adja, aki segít nekik átvészelni ezeket a pillanatokat. Teljesen érthető, hogy a tragikus bejelentés az egész világot sokkolta.

Ronaldo és Georgina öt gyermeket nevel. A fútból sztár 2010-ben vált édesapává, kisfiát egy béranya hozhat világra. 2017-ben ugyanezzel a módszerrel születtek meg az ikrei, de még az év végén megkapta Alanát, akit Georgina hordott ki a szíve alatt. Ha követjük a család életét, akkor megtudjuk, hogy nagyon szeretik a gyerekeiket, a foci imádata mellett teljesen családcentrikus emberként éli az életét. Mindig a szerelmeiként hivatkozik rájuk, és tényleg a legnagyobb büszkeségének tartja őket.

A család csak a békére vágyik

Ronaldo és a párja is azt kérték, hogy ebben a nehéz helyzetben tartsák tiszteletben a magánéletüket. Egy gyermek elvesztése annyira emberi dolog, hogy nem gondolunk arra, hogy a híres párokkal is megtörténhet. A halált nem lehet kizárni az életből, azonban egy gyermek elvesztése a legnagyobb fájdalmak közé tartozik, talán ezért nincs rá megfelelő szó. Miközben a szülő nélkül maradt gyerekeket árvának hívják, a párjuk nélkül maradt embereket özvegynek, addig a gyermekük nélkül maradt szülőknek csak a gyász marad.

A tragédia ledöbbentette a világot, rengeteg ember fejezte ki az együttérzését. A csapattársak, korábbi játékosok és szurkolók millió küldtek üzenetet, írták le a gondolataikat, és a mai napig gondolnak a gyászoló családra.

Kedves gesztus a pályán

A szörnyű tragédia óta az idő nem állt meg. Ma már az egész világ tudja, hogy mi történt, az emberek folyamatosan figyelik Ronaldo munkásságát, ami most még nehezebb lehet, mint valaha. A játékos néhány napos gyász után családja körében csatlakozott a Manchester Unitedhez, hogy az Arsenal ellen lépjen pályára a londoni Emirates Stadionban, ahol szintén érzelmes tiszteletadásban részesült.

A mérkőzés 7. percében az egész stadion tapsolni kezdett a portugál sztárnak, ami a megértés és tisztelet szép gesztusa volt CR7 és családja számára ezekben a nehéz pillanatokban. Nem ez volt azonban a mérkőzés egyetlen megható pillanata, hiszen a 33. percben maga Cristiano lőtte csapata egyetlen gólját, és ezt a gólt különleges módon az angyalának ajánlotta.

Amikor visszatért a felezővonalhoz, hogy folytassa a játékot, Cristiano Ronaldo keresztet vetett, majd megcsókolta a kezét, és az égre mutatott, egyértelműen a gyermekére utalva. Bár végül az Arsenal szerezte meg a győzelmet, Ronaldót a csapattársai, a rivális játékosok és a stadionban összegyűlt közönség is megcsodálta. A portugál a pályára való visszatéréssel megmutatta, hogy igyekszik előre tekinteni.

Megosztás

A következők is érdekelhetnek

A hőszivattyú javítja a benti levegő minőségét

2022. augusztus 25.|

Az elmúlt években jelentősen megnőtt a légszennyezés, ami főleg a városokban és az autóutak közelében tapasztalható. Sok olyan környék létezik, amit minden oldalról egy gyár vesz körbe, így a levegő nem a legjobb minőséget nyújtja

A rendszeres jakuzzizás enyhíti a sportsérüléseket

2022. augusztus 25.|

Bár igaz, hogy a jakuzzi kellemes érzést nyújt, számos előnye van az elme és az egészség szempontjából is. Többek között csökkenti a stresszt és elősegíti a relaxációt, de az egyik legfontosabb, hogy segít az izomproblémákon.

  • Kép: premiummedence.hu

Medenceépítés házilag lépésről lépésre

2022. augusztus 25.|

Ha van kertünk, akkor az úszómedence mindenképpen jól fog kinézni benne. Ez nemcsak eleganciát kölcsönöz a területnek, hanem a sokoldalúságának hála remek lehetőséget teremt a nyári hónapok során, hogy együtt legyünk a szeretteinkkel.