Megszűnik a Digi Sport

2022. július 1. után a Digi Sport csatorna megszűnik, nem fog tovább közvetíteni semmilyen sport műsort. 13 évnyi működés után tehát végéhez ért az ország egyik legnépszerűbb csatornája.

A csakfoci.hu információ szerint valóban nem lesz már sport adás a Digi Sport kínálatában július 1.-től. Fontos megemlíteni, hogy ez érinti mind a három műsorszolgáltatót a Digi Sport 1, Digi Sport 2 és Digi Sport 3 csatornát egyaránt, melyek évek óta HD minőségben szórták a sport műsorokat.

Az esemény várható volt, ugyanis már tavaly szóba került a megszűnés lehetősége, illetve egyre kevesebb sport műsort közvetítettek a csatornák, leginkább csak a fontosabb eseményeket tűzték műsorra.

Ennek egyik oka, hogy folyamatos tárgyalások után a 4ig cég felvásárolta a DIGI csoportot. A vevőhöz köthető a 49. leggazdagabb magyar, Jászai Gellért, a maga 34.7 milliárdos becsült vagyonával, az ő értékeltségébe tartozik a 4ig is.

Digi Sport (fotó: digisport.hu)

Digi Sport (fotó: digisport.hu)

Megosztás

A következők is érdekelhetnek

Fogfájás csillapítása 2 perc alatt

2023. február 4.|

Sajnos a fogfájás csillapítása 2 perc alatt nem lehetséges, mert a fogfájás leggyakrabban a fog vagy a fogíny betegségének következménye, amelynek kezelése orvosi beavatkozást igényel.

Fittnek maradni nassolás mellett

2023. január 18.|

Az egészséges étkezés ellentmondásos téma a XXI. században. Egyfelől ez a feldolgozott, nagyipari körülmények közt előállított „műanyag” ételek kora, gyorséttermekkel, egészségtelen nassolni valókkal.