Megszűnik a Digi Sport

2022. július 1. után a Digi Sport csatorna megszűnik, nem fog tovább közvetíteni semmilyen sport műsort. 13 évnyi működés után tehát végéhez ért az ország egyik legnépszerűbb csatornája.

A csakfoci.hu információ szerint valóban nem lesz már sport adás a Digi Sport kínálatában július 1.-től. Fontos megemlíteni, hogy ez érinti mind a három műsorszolgáltatót a Digi Sport 1, Digi Sport 2 és Digi Sport 3 csatornát egyaránt, melyek évek óta HD minőségben szórták a sport műsorokat.

Az esemény várható volt, ugyanis már tavaly szóba került a megszűnés lehetősége, illetve egyre kevesebb sport műsort közvetítettek a csatornák, leginkább csak a fontosabb eseményeket tűzték műsorra.

Ennek egyik oka, hogy folyamatos tárgyalások után a 4ig cég felvásárolta a DIGI csoportot. A vevőhöz köthető a 49. leggazdagabb magyar, Jászai Gellért, a maga 34.7 milliárdos becsült vagyonával, az ő értékeltségébe tartozik a 4ig is.

Digi Sport (fotó: digisport.hu)

Digi Sport (fotó: digisport.hu)

Megosztás

A következők is érdekelhetnek

A hőszivattyú javítja a benti levegő minőségét

2022. augusztus 25.|

Az elmúlt években jelentősen megnőtt a légszennyezés, ami főleg a városokban és az autóutak közelében tapasztalható. Sok olyan környék létezik, amit minden oldalról egy gyár vesz körbe, így a levegő nem a legjobb minőséget nyújtja

A rendszeres jakuzzizás enyhíti a sportsérüléseket

2022. augusztus 25.|

Bár igaz, hogy a jakuzzi kellemes érzést nyújt, számos előnye van az elme és az egészség szempontjából is. Többek között csökkenti a stresszt és elősegíti a relaxációt, de az egyik legfontosabb, hogy segít az izomproblémákon.

  • Kép: premiummedence.hu

Medenceépítés házilag lépésről lépésre

2022. augusztus 25.|

Ha van kertünk, akkor az úszómedence mindenképpen jól fog kinézni benne. Ez nemcsak eleganciát kölcsönöz a területnek, hanem a sokoldalúságának hála remek lehetőséget teremt a nyári hónapok során, hogy együtt legyünk a szeretteinkkel.