Megszűnik a Digi Sport

2022. július 1. után a Digi Sport csatorna megszűnik, nem fog tovább közvetíteni semmilyen sport műsort. 13 évnyi működés után tehát végéhez ért az ország egyik legnépszerűbb csatornája.

A csakfoci.hu információ szerint valóban nem lesz már sport adás a Digi Sport kínálatában július 1.-től. Fontos megemlíteni, hogy ez érinti mind a három műsorszolgáltatót a Digi Sport 1, Digi Sport 2 és Digi Sport 3 csatornát egyaránt, melyek évek óta HD minőségben szórták a sport műsorokat.

Az esemény várható volt, ugyanis már tavaly szóba került a megszűnés lehetősége, illetve egyre kevesebb sport műsort közvetítettek a csatornák, leginkább csak a fontosabb eseményeket tűzték műsorra.

Ennek egyik oka, hogy folyamatos tárgyalások után a 4ig cég felvásárolta a DIGI csoportot. A vevőhöz köthető a 49. leggazdagabb magyar, Jászai Gellért, a maga 34.7 milliárdos becsült vagyonával, az ő értékeltségébe tartozik a 4ig is.

Digi Sport (fotó: digisport.hu)

Digi Sport (fotó: digisport.hu)

Megosztás

A következők is érdekelhetnek

Miért olyan fontos a megfelelő szigetelés?

2024. március 23.|

Az energiaárak drágulása rávilágított arra, hogy nemcsak a fűtési rendszer korszerűsítésére kell figyelmet fordítaniuk a háztulajdonosoknak, hanem a szigetelésre is. A szigetelés állapota nagyban befolyásolja a fűtési költségeinket, de számos más tényezőt is.

Helyes és helytelen fogmosási szokások

2024. március 19.|

A fogszuvasodás meglehetősen gyakori fogprobléma, és nem is gondolnánk, de emberek millióit érint szerte a világban. Ennek egyik oka az, hogy bár mosunk fogat, de azt nem a megfelelő módon tesszük.

Ez lehet álmaid munkája, ha fontos számodra a sport

2023. november 20.|

Az idősebbek gyakran hangoztatják, hogy olyan szakirányba próbáljunk meg elhelyezkedni, mely igazán közel áll a szívünkhöz, ennek köszönhetően a későbbiekben a hobbink lesz majd a munkánk.