Megszűnik a Digi Sport

2022. július 1. után a Digi Sport csatorna megszűnik, nem fog tovább közvetíteni semmilyen sport műsort. 13 évnyi működés után tehát végéhez ért az ország egyik legnépszerűbb csatornája.

A csakfoci.hu információ szerint valóban nem lesz már sport adás a Digi Sport kínálatában július 1.-től. Fontos megemlíteni, hogy ez érinti mind a három műsorszolgáltatót a Digi Sport 1, Digi Sport 2 és Digi Sport 3 csatornát egyaránt, melyek évek óta HD minőségben szórták a sport műsorokat.

Az esemény várható volt, ugyanis már tavaly szóba került a megszűnés lehetősége, illetve egyre kevesebb sport műsort közvetítettek a csatornák, leginkább csak a fontosabb eseményeket tűzték műsorra.

Ennek egyik oka, hogy folyamatos tárgyalások után a 4ig cég felvásárolta a DIGI csoportot. A vevőhöz köthető a 49. leggazdagabb magyar, Jászai Gellért, a maga 34.7 milliárdos becsült vagyonával, az ő értékeltségébe tartozik a 4ig is.

Digi Sport (fotó: digisport.hu)

Digi Sport (fotó: digisport.hu)

Megosztás

A következők is érdekelhetnek

Ez lehet álmaid munkája, ha fontos számodra a sport

2023. november 20.|

Az idősebbek gyakran hangoztatják, hogy olyan szakirányba próbáljunk meg elhelyezkedni, mely igazán közel áll a szívünkhöz, ennek köszönhetően a későbbiekben a hobbink lesz majd a munkánk.

  • Kép forrása: jotifuti.hu

A futás egészségügyi és biológiai hatásai: előnyei és hátrányai

2023. október 18.|

A futás, mint fizikai tevékenység, az emberiség történetének legősibb formái közé tartozik. Egyaránt szolgált élelem beszerzésére és veszély előli menekülésre. A modern kor emberének mindennapjaiban azonban a futás a testi és lelki egészség megőrzésének eszközévé

Ilyen hatásokkal lehet szervezetünkre az, ha nekiállunk sportolni

2023. szeptember 1.|

Nem titok, hogy a mozgás rengeteg jótékony hatással van a szervezetünkre, ezt pedig az orvosok, és szakemberek nem győzik folyamatosan kihangsúlyozni. Legyen szó úszásról, kirándulásról, biciklizésről vagy futásról, a sport nem csak a testünket, hanem