Mészáros Ferenc: extrák is kellenek

Mészáros Ferenc, az Egri FC vezetőedzője: “Négy erős ellenfél vár ránk most, ebből kettővel szemben bravúrra van szükség a győzelemhez. Hogy ez sikerül-e a Vidi ellen? Valamennyien erre törekszünk.”

Az egri klub hivatalos honlapjának információi szerint Piller Istvén, Preklet Csaba, illetve két légiós: Brljak és Koné sem játszhat sérülése miatt.

Labdarúgás, OTP Bank Liga,19. forduló:

  • Egri FC (15.) – Videoton FC (4.)
  • Vác, Ligeti Stadion 2013. 03. 09., szombat, 16:00
  • Játékvezető: Szilasi Szabolcs. Asszisztensek: Takács Gábor, Aradi József
  • A sport365.hu tippje: 1-5

A sport365.hu írása:

Gomes: “Kitűnő szériában van az Eger, de nyerni kell!” – NB I-előzetes

A bajnoki címre hajtó Videoton FC a kiesés elől menekülő Eger vendége lesz ma délután az OTP Bank Liga 19. fordulójában. A vezetőedzők nyilatkoztak a mérkőzés előtt.

José Gomes, a Videoton FC vezetőedzője a klub honlapjának nyilatkozott:

“Mindenféleképpen nyerni szeretnénk a szombati, Egri FC elleni bajnoki mérkőzésünkön. Nem szabad, hogy megtévesszen minket, hogy a bajnokságban nem állnak jó helyen, hiszen az utóbbi hetekben bizonyították, hogy egyre jobbak. A Győri ETO kiejtése a Ligakupából pedig mindennél többet mond. A szombati meccsen valamennyi játékosomnak 100%-ot kell nyújtania ahhoz, hogy nyerni tudjunk, mivel az Eger kitűnő szériában van. Számunkra ezúttal is csak a győzelem elfogadható.”

Az Eger “hazai pályán” vereséggel kezdte a szezont, míg a Videoton kiütéssel nyert a Honvéd otthonában egy héttel ezelőtt.

Megosztás

A következők is érdekelhetnek

Miért olyan fontos a megfelelő szigetelés?

2024. március 23.|

Az energiaárak drágulása rávilágított arra, hogy nemcsak a fűtési rendszer korszerűsítésére kell figyelmet fordítaniuk a háztulajdonosoknak, hanem a szigetelésre is. A szigetelés állapota nagyban befolyásolja a fűtési költségeinket, de számos más tényezőt is.

Helyes és helytelen fogmosási szokások

2024. március 19.|

A fogszuvasodás meglehetősen gyakori fogprobléma, és nem is gondolnánk, de emberek millióit érint szerte a világban. Ennek egyik oka az, hogy bár mosunk fogat, de azt nem a megfelelő módon tesszük.

Ez lehet álmaid munkája, ha fontos számodra a sport

2023. november 20.|

Az idősebbek gyakran hangoztatják, hogy olyan szakirányba próbáljunk meg elhelyezkedni, mely igazán közel áll a szívünkhöz, ennek köszönhetően a későbbiekben a hobbink lesz majd a munkánk.